SUBCONTRACTING EXCELLENCE CLUB
SUBCONTRACTING EXCELLENCE CLUB
SUBCONTRACTING EXCELLENCE CLUB
SUBCONTRACTING EXCELLENCE CLUB
previous arrow
next arrow
Slider

18 METALLIALAN HUIPPUYRITYSTÄ

JÄSENYRITYKSET

Bodycote Lämpökäsittely Oy

Olemme erikoistuneet terästen ominaisuuksien (mm. kovuus, kulutuskesto; lujuus) parantamiseen lämpökäsittelyyn avulla. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston ja osaavan henkilöstön avulla.

Entop Oy

Entop on laadukas ja innovatiivinen insinööritoimisto. Toimimme asiakkaittemme kanssa edelläkävijöinä niin tuotannon tehostamisessa, tehdasprojektien onnistumisessa, tuotekehityksessä kuin ongelmienratkaisussa.

FSP Finnish Steel Painting Oy

Yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita, kuten varastointi-, logistiikka-, pakkaus-, osakokoonpano-, tarkastus- ja konsultointipalveluita. Yrityksellä on yli 20 toimipaikkaa Suomessa, Virossa ja Puolassa

Harald Pihl Ab

Euroopan johtava erikoismetalliseosten varastoija ja toimittaja. Materiaaleina titaani, kuuma- ja virumislujat sekä korroosionkestävät metallit. Varastossa yli 2.000 nimikettä levynä, tankona, putkena, lankana ja nauhana.

Hellmanin Konepaja Oy

Toimimme vientiteollisuuden alihankintaketjuissa vaativien keskiraskaiden osakokonaisuuksien toimittajana. Koneistamme lastuavin menetelmin tarkalleen asiakkaiden vaatimusten mukaisia lyhytsarjoja ja yksittäiskappaleita.

Hentec Oy Ab

Toimitamme palveluita, komponentteja ja osakokonaisuuksia raskaan koneenrakennuksen toimijoille.

Tehostamme asiakkaidemme tuottavuutta optimoimalla komponentit ja toimitusketjut.

HTT 5 High Tech Tubing Oy

HIGH TECH TECHNOLOGY Oy on ammattitaitoinen ja kokenut teollisuuden palveluyritys, joka kehittää ja tarjoaa palvelujaan energia-, kone- ja metallitoimialan sekä marine -toimialan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille. Toimintamme lähtökohtana on kestävän hyödyn tuottaminen asiakkaillemme huomioiden samalla turvallisuuden, laadun ja ympäristön.

Olemme luotettava yhteistyökumppani
Pitkäaikaiset yhteistyösuhteemme kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaidemme kanssa perustuvat vahvaan ammattitaitoon sekä joustavaan, kokonaisvaltaiseen palveluun. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, ja haluamme soveltaa teknistä osaamistamme innovatiivisesti asiakkaitamme parhaiten hyödyttävällä tavalla. Yrityksesi kumppanina autamme sinua keskittymään ydinliiketoimintaan ja menestymään. Tunnistamme toimintaympäristön kehittämistarpeet ja sitoudumme kehityksen toteuttamiseen.

Janavalo Oy

Olemme ohutlevytöiden asiantuntija jo vuosikymmenten kokemuksella. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu tänä päivänä levytöiden lisäksi vaativia kokonaistoimituksia, lasitusta sekä monipuoliset pintakäsittelyt (pulverimaalaus, märkämaalaus ja peittaus).

Janavalo on monipuolinen, luotettava ja toimitusvarma yhteistyökumppani!

Ka-Mu Oy

Ka-Mu Oy on 1982 perustettu sopimusvalmistukseen erikoistunut tilauskonepaja. Karstulassa sijaitseva Ka-Mu työllistää 20 alan ammattilaista. Asiakkaamme ovat suomalaisia, korkeatasoisista tuotteistaan tunnettuja vientiyrityksiä. Blingfactory.fi verkkokaupassaan yritys myy omia tuotteitaan moottoriurheilun harrastajille, joista suurin kohderyhmä on moottorikelkkaharrastajat. Heille myytävillä Blingfactory-tuotteilla Ka-Mun verkkokaupan tuotevalikoima on alansa suurin Euroopassa.

Monipuolinen konekantamme sekä tämän päivän 3D-suunnittelu ja henkilökuntamme vankka ammattitaito sekä sertifioidut toimintamallit takaavat tuotteiden ja toiminnan korkean laadun. Kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme sekä henkilökuntamme osaamista.

Liiketoimintamme tavoitteena on omien asiakkaidemme menestyksen turvaaminen. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä, kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita.

Laserle Oy

Laserle on alihankintaan erikoistunut konepaja.

Laser- ja vesileikkauksen lisäksi palvelumme käsittää nykyisin lähes kaiken mitä tarvitaan valmiisiin tuotteisiin tai kokonaisuuksiin.

Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan ja teemme myös tarvittavat kokoonpanot.

Olemme vuodesta 1992 lähtien jatkuvasti panostaneet asiakkaiden tarpeita huomioivaan osaamiseen. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä sijaitsevassa yksikössämme 20 ammattilaisen voimin. Laitekantamme mahdollistaa tarkkojen osien nopeiden ja joustavien toimitusten lisäksi myös suurempien sarjojen valmistamisen.

Levypyörä Oy

Levypyörä Oy on ketterä toimittaja, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaidensa liiketoimintaa ja yksinkertaistaa heidän tilaus-toimitusketjua. Suunnittelemme ja valmistamme keskiraskaita teräksisiä tuotteita sekä työkoneiden vanteita. Tuotteet valmistamme leikkausta, taivutusta, hitsausta ja koneistusta hyväksikäyttäen. Palveluvalikoimaamme kuuluu erilaiset tuotantokonseptit, tuoteperheet, lisäarvopalvelut, palvelutasot ja kehityspalvelut.

LINK Design and Development Oy

LINK Design on kansainvälisesti palkittu designtoimisto. Portfoliostamme löytyy laajasti eri toimialojen töitä. Olemme toteuttaneet esimerkiksi teollisuuskoneita, ohjelmistopohjaisia tuotteita sekä palvelukeskeisiä liiketoimintamalleja.

Menestyksemme perustuu tuote- ja palvelukehityksen strategiseen kumppanuuteen, jolloin voimme aidosti keskittyä asiakkaidemme liiketoiminnan todellisiin tarpeisiin. Mottomme onkin: “For the real world.”

Tarjoamme integroitua tuotekehitystä ja innovaatiopalveluita nostattamaan liiketoimintaasi. Tämä tapahtuu monialaisissa kehityshankkeissa, joissa tuote, palvelu ja teknologia yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Meconet Oy

Valmistamme kierrejousia sekä muovattuja levyosia. Tuotteemme ovat tarkkoja ja laadukkaita komponentteja sekä kokoonpantuja kokonaisuuksia. Tehtaamme sijaitsevat Vantaalla, Äänekoskella ja Pihtiputaalla, Tallinnassa Virossa sekä Tukholmassa, Ruotsissa.

Osateos Oy

Osateos Oy on Vantaalla toimiva, vuonna 1945 perustettu teollisuuden alihankintaan keskittynyt koneistamo. Ydinosaamistamme on keskiraskas CNC-koneistus, rautarakenteet sekä kokoonpanot.

Esko Finland Oy

ESKO Finland Oy on Mäntsälän Sälinkäällä vuonna 1947 perustettu konepajayritys. Partnership-yhteistyö on tärkeä osa toimintaamme. Teemme ammattitaidolla ja räätälöidysti monenlaisia tilaustöitä. Sopimussuhteemme ovat erittäin pitkäaikaisia. Valmistettavat tuotekokonaisuudet vaativat hitsausta, levytyötä, koneistuksia, kokoonpanotyötä ja pintakäsittelytyötä. Palvelemme kaikissa teollisissa alihankinta- ja tilaustöissä yksilöllisesti ja luotettavasti.

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja yritysrakenteemme mahdollistaa erinomaisesti asiakaskohtaisen joustavuuden. Kehitämme jatkuvasti yritystä vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden ja yhteistyökumppanien tarpeita. Osaamisemme on laaja-alaista ja valmistamme yksilölliset tilaustuotteet sovitussa aikataulussa.

Toimintamme perustuu ensisijaisesti pitkäjänteisille asiakkuuksille. Asiakkaitamme ovat johtavat kansainväliset teollisuusyritykset. Laatu, nopeus ja toimitusvarmuus ovat saaneet yhteistyökumppaneiltamme toistuvasti kiitosta. Toiminnassa noudatamme ISO 9001:2015 ja ISO 14001 laatustandardeja.

SBA Interior Oy

Valmistamme 30 vuoden kokemuksella ohutlevytuotteita teollisuuden tarpeisiin. Tuotamme modernilla konekannalla monipuolista alihankintaa asiakkaille: laser- leikkeitä, hitsattuja ja koneistettuja sekä pintakäsiteltyjä kokoonpanoja.

High Metal Oy

Älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä. Palvelemme eri teollisuudenaloja yli 70 vuoden kokemuksella ja eteenpäin katsovalla asenteella.

Leitzinger Oy

Patenttien ja tavaramerkkien muodostaman kokonaisuuden suunnitelmallinen hyödyntäminen on ensisijaisen tärkeää. Meidän avullamme innovaatioiden suojaus kohdennetaan tukemaan liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.