img002 - copy - copy
img002 - copy - copy - copy
previous arrow
next arrow

15 METALLIALAN HUIPPUYRITYSTÄ

JÄSENYRITYKSET

Amak Oy

Helsingissä toimiva vaativaan alihankinta-koneistukseen erikoistunut perheyritys.Nykyaikainen konekantamme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistaa korkean laadun ja toimintavarmuuden.Laatua ja Näkemystä vuodesta 1965.

Bodycote Lämpökäsittely Oy

Olemme erikoistuneet terästen ominaisuuksien (mm. kovuus, kulutuskesto; lujuus) parantamiseen lämpökäsittelyyn avulla. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston ja osaavan henkilöstön avulla.

.

Entop Oy

Entop on kotimainen mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä sekä innovatiivisia teknisiä palvelutuotteita ja ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden liiketoimintaprosessien tuottavuutta ja kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla.

Palvelumme kattavat tuotekehityksen kaikki osa-alueet aina konseptoinnista tuotteistukseen. Olemme toimialallamme edelläkävijä, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään omaa toimintaansa ja löytämään uusia entistä parempia ratkaisuja.

Olemme erikoistuneet terästen ominaisuuksien (mm. kovuus, kulutuskesto; lujuus) parantamiseen lämpökäsittelyyn avulla. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston ja osaavan henkilöstön avulla.

Harald Pihl Ab

Euroopan johtava erikoismetalliseosten varastoija ja toimittaja. Materiaaleina titaani, kuuma- ja virumislujat sekä korroosionkestävät metallit. Varastossa yli 2.000 nimikettä levynä, tankona, putkena, lankana ja nauhana.

jatkuvasti kehittämään omaa toimintaansa ja löytämään uusia entistä parempia ratkaisuja.

Hellmanin Konepaja Oy

Toimimme vientiteollisuuden alihankintaketjuissa vaativien keskiraskaiden osakokonaisuuksien toimittajana. Koneistamme lastuavin menetelmin tarkalleen asiakkaiden vaatimusten mukaisia lyhytsarjoja ja yksittäiskappaleita.

Hentec Oy Ab

Toimitamme palveluita, komponentteja ja osakokonaisuuksia raskaan koneenrakennuksen toimijoille.

Tehostamme asiakkaidemme tuottavuutta optimoimalla komponentit ja toimitusketjut.

Hentec Oy Ab

Toimitamme palveluita, komponentteja ja osakokonaisuuksia raskaan koneenrakennuksen toimijoille.

Tehostamme asiakkaidemme tuottavuutta optimoimalla komponentit ja toimituske

HTT HIGH TECH TECHNOLOGY Oy

HIGH TECH TECHNOLOGY Oy on ammattitaitoinen ja kokenut teollisuuden palveluyritys, joka kehittää ja tarjoaa palvelujaan energia-, kone- ja metallitoimialan sekä marine -toimialan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille. Toimintamme lähtökohtana on kestävän hyödyn tuottaminen asiakkaillemme huomioiden samalla turvallisuuden, laadun ja ympäristön.

Olemme luotettava yhteistyökumppani
Pitkäaikaiset yhteistyösuhteemme kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaidemme kanssa perustuvat vahvaan ammattitaitoon sekä joustavaan, kokonaisvaltaiseen palveluun. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, ja haluamme soveltaa teknistä osaamistamme innovatiivisesti asiakkaitamme parhaiten hyödyttävällä tavalla. Yrityksesi kumppanina autamme sinua keskittymään ydinliiketoimintaan ja menestymään. Tunnistamme toimintaympäristön kehittämistarpeet ja sitoudumme kehityksen toteuttamiseen.

tjut.

Janavalo Oy

Olemme ohutlevytöiden asiantuntija jo vuosikymmenten kokemuksella. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu tänä päivänä levytöiden lisäksi vaativia kokonaistoimituksia, lasitusta sekä monipuoliset pintakäsittelyt (pulverimaalaus, märkämaalaus ja peittaus).

Janavalo on monipuolinen, luotettava ja toimitusvarma yhteistyökumppani!

Ka-Mu Oy

Ka-Mu Oy on 1982 perustettu sopimusvalmistukseen erikoistunut tilauskonepaja. Karstulassa sijaitseva Ka-Mu työllistää 20 alan ammattilaista. Asiakkaamme ovat suomalaisia, korkeatasoisista tuotteistaan tunnettuja vientiyrityksiä. Blingfactory.fi verkkokaupassaan yritys myy omia tuotteitaan moottoriurheilun harrastajille, joista suurin kohderyhmä on moottorikelkkaharrastajat. Heille myytävillä Blingfactory-tuotteilla Ka-Mun verkkokaupan tuotevalikoima on alansa suurin Euroopassa.

Monipuolinen konekantamme sekä tämän päivän 3D-suunnittelu ja henkilökuntamme vankka ammattitaito sekä sertifioidut toimintamallit takaavat tuotteiden ja toiminnan korkean laadun. Kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme sekä henkilökuntamme osaamista.

Liiketoimintamme tavoitteena on omien asiakkaidemme menestyksen turvaaminen. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä, kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita.

Laserle Oy

Laserle on alihankintaan erikoistunut konepaja.

Laser- ja vesileikkauksen lisäksi palvelumme käsittää nykyisin lähes kaiken mitä tarvitaan valmiisiin tuotteisiin tai kokonaisuuksiin.

Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan ja teemme myös tarvittavat kokoonpanot.

Olemme vuodesta 1992 lähtien jatkuvasti panostaneet asiakkaiden tarpeita huomioivaan osaamiseen. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä sijaitsevassa yksikössämme 20 ammattilaisen voimin. Laitekantamme mahdollistaa tarkkojen osien nopeiden ja joustavien toimitusten lisäksi myös suurempien sarjojen valmistamisen.

Levypyörä Oy

Levypyörä Oy on ketterä toimittaja, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaidensa liiketoimintaa ja yksinkertaistaa heidän tilaus-toimitusketjua. Suunnittelemme ja valmistamme keskiraskaita teräksisiä tuotteita sekä työkoneiden vanteita. Tuotteet valmistamme leikkausta, taivutusta, hitsausta ja koneistusta hyväksikäyttäen. Palveluvalikoimaamme kuuluu erilaiset tuotantokonseptit, tuoteperheet, lisäarvopalvelut, palvelutasot ja kehityspalvelut.

LINK Design and Development Oy

LINK Design and Development Oy on suomalainen tuote- ja palvelukehityksen asiantuntijayritys. Tarjoamme integroitua tuotekehitystä ja innovaatiopalveluita monialaisissa kehityshankkeissa, joissa tuote, palvelu ja teknologia yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Integroitu kehitysmallimme tuottaa kaupallisesti menestyviä, kestävän kehityksen ja käytettävyyden huomioon ottavia ratkaisuja. Tosielämän tarpeisiin.

Työskentelemme laajasti erilaisissa toimintaympäristöissä esimerkiksi muotoilun, palvelumuotoilun sekä mekaniikka-, elektroniikka- ja käyttöliittymä- ja ohjelmistosuunnittelun parissa. Myös digitaaliset ratkaisut, IoT ja data-analytiikka ovat yhä useammin mukana kehitystyössä erilaisissa palvelu- ja tuotekehitysprojekteissa. Tutustu referensseihimme kotisivuillamme.

Meconet Oy

Valmistamme kierrejousia sekä muovattuja levyosia. Tuotteemme ovat tarkkoja ja laadukkaita komponentteja sekä kokoonpantuja kokonaisuuksia. Tehtaamme sijaitsevat Vantaalla, Äänekoskella ja Pihtiputaalla, Tallinnassa Virossa sekä Tukholmassa, Ruotsissa.

Osateos Oy

Osateos Oy on Vantaalla toimiva, vuonna 1945 perustettu teollisuuden alihankintaan keskittynyt koneistamo. Ydinosaamistamme on keskiraskas CNC-koneistus, rautarakenteet sekä kokoonpanot.

Valbruna Nordic Oy

Valbruna Nordic Oy on italialaisen Acciaierie Valbrunan S.P.A:n 100%:sti omistama tytäryhtiö Suomessa. Valmistamme laajasti ruostumattomien teräslaatujen ja erikoismetallien tanko- ja lankatuotteita. Suomessa meillä on Siuntiossa hyvien yhteyksien päässä varasto, joka palvelee myös määrämittaan katkaisulla.