Jäsenyritykset

Bodycote Lämpökäsittely Oy

Olemme erikoistuneet terästen ominaisuuksien (mm. kovuus, kulutuskesto; lujuus) parantamiseen lämpökäsittelyyn avulla. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston ja osaavan henkilöstön avulla.

CM Tools Oy

CM Tools Oy tarjoaa kattavasti konepajapalveluita tarkkuutta ja asiantuntemusta vaativiin tehtäviin. Oma mekaniikkasuunnittelu yhdistettynä kokeneiden koneistajien ammattitaitoon tuo kilpailuetua sekä nopeutta kun sitä tarvitset.

Entop Oy

Entop on laadukas ja innovatiivinen insinööritoimisto. Toimimme asiakkaittemme kanssa edelläkävijöinä niin tuotannon tehostamisessa, tehdasprojektien onnistumisessa, tuotekehityksessä kuin ongelmienratkaisussa.

FSP Finnish Steel Painting Oy

Yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittely- ja korroosionestopalveluita tarjoava yritys. Lisäarvopalvelut, kuten logistiikka-, pakkaus-, osakokoonpano-, engineering- ja konsultointipalvelut, kuuluvat luonnollisena osana palvelutarjontaan. Yrityksellä on noin 30 toimipaikkaa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa.

Harald Pihl Ab

Euroopan johtava erikoismetalliseosten varastoija ja toimittaja. Materiaaleina titaani, kuuma- ja virumislujat sekä korroosionkestävät metallit. Varastossa yli 2.000 nimikettä levynä, tankona, putkena, lankana ja nauhana.

Hellmanin Konepaja Oy

Toimimme vientiteollisuuden alihankintaketjuissa vaativien keskiraskaiden osakokonaisuuksien toimittajana. Koneistamme lastuavin menetelmin tarkalleen asiakkaiden vaatimusten mukaisia lyhytsarjoja ja yksittäiskappaleita.

Hentec Oy Ab

Hentec on raskaan teollisuuden toimittaja. Tehostamme asiakkaidemme tuottavuutta optimoimalla komponenttimme teknisesti. Suurin lisäarvo syntyy yhdistämällä oma, asiakkaan ja valikoitujen verkostoyritysten ydinosaaminen.

HTT 5 High Tech Tubing Oy

Kehitämme ja tarjoamme palveluitamme energia-, offshore-, kone- ja metallitoimialan sekä puolustusteollisuuden vaativille asiakkaille. Erikoisosaamistamme ovat vaativat offshore- ja subsea-rakenteet, tuotantolauttojen, runko- ja teräsrakenteiden sekä lohkojen asennus ja hitsaus.

Kasvava toimialamme on laivojen runkorakenteet, varustelu, koeponnistukset sekä käyttöönotot.

Näiden lisäksi toimitamme korkeaa hygieniaa vaativia kone- ja laiteasennuksia sekä putkistoja mm. elintarveteollisuuden tarpeisiin.

Nykyaikaisella kalustolla toteutamme vaativimmatkin painelaite-, hitsaus- ja asennustyöt.

Toteutamme luotettavasti ja joustavasti niin teollisuuden kone- ja laiteasennukset kuin levy-, hitsaus- ja asennustyöt sekä huolto- ja kunnossapitotyöt, kuten myös kaivosteollisuuden laitteiden kokoonpanon.

Janavalo Oy

Kanta-Hämeessä toimiva, vuonna 1973 perustettu Janavalo Oy, on ohutlevymeka- niikan erityisosaaja, jonka palveluita ovat osatoimitukset, kokonaistoimitukset sekä omana tuotteena valmistettavat TURENKO -säilytysratkaisut.

Ka-Mu Oy

Ka-Mu Oy on 1982 perustettu sopimusvalmistukseen erikoistunut tilauskonepaja.  Karstulassa sijaitseva Ka-Mu työllistää 20 alan ammattilaista. Asiakkaamme ovat suomalaisia, korkeatasoisista tuotteistaan tunnettuja vientiyrityksiä. Blingfactory.fi verkkokaupassaan yritys myy omia tuotteitaan moottoriurheilun harrastajille, joista suurin kohderyhmä on moottorikelkkaharrastajat. Heille myytävillä Blingfactory-tuotteilla Ka-Mun verkkokaupan tuotevalikoima on alansa suurin Euroopassa.

Monipuolinen konekantamme sekä tämän päivän 3D-suunnittelu ja henkilökuntamme vankka ammattitaito sekä sertifioidut toimintamallit takaavat tuotteiden ja toiminnan korkean laadun. Kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme sekä henkilökuntamme osaamista.

Liiketoimintamme tavoitteena on omien asiakkaidemme menestyksen turvaaminen. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä, kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita.

Laserle Oy

Vuodesta 1992 Laserle on ollut nopea ja luotettava kumppani metallialan alihankkijana. Eräkoot voivat vaihdella protoeristä tuotantosarjoihin. Laatu, toimitusvarmuus ja joustavuus ovat Laserlen toimitusten kulmakiviä.

Levypyörä Oy

Levypyörä Oy on ketterä toimittaja, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaidensa liiketoimintaa ja yksinkertaistaa heidän tilaus-toimitusketjua. Suunnittelemme ja valmistamme keskiraskaita teräksisiä tuotteita sekä työkoneiden vanteita. Tuotteet valmistamme leikkausta, taivutusta, hitsausta ja koneistusta hyväksikäyttäen. Palveluvalikoimaamme kuuluu erilaiset tuotantokonseptit, tuoteperheet, lisäarvopalvelut, palvelutasot ja kehityspalvelut.

LINK Design and Development Oy

Vuonna 2009 perustettu LINK Design and Development Oy on tuote- ja palvelukehityksen strateginen kumppani. Autamme asiakkaitamme kehittämään uutta liiketoimintaa sekä kasvattamaan yrityksen arvoa ja kilpailukykyä käyttäjälähtöisellä suunnittelulla ja laaja-alaisella muotoiluosaamisella.

Monet asiakkaillemme tekemämme projektit ovat saavuttaneet kansainvälistä tunnustusta ja voittaneet palkintoja arvostetuissa kilpailuissa kuten Red Dot Award, iF Design Award ja Fennia Prize. LINKiin kuuluvat Foller Oy sekä Skunk Development Oy.

Meconet Oy

Valmistamme kierrejousia sekä muovattuja levyosia. Tuotteemme ovat tarkkoja ja laadukkaita komponentteja sekä kokoonpantuja kokonaisuuksia. Tehtaamme sijaitsevat Vantaalla, Äänekoskella ja Pihtiputaalla, Tallinnassa Virossa sekä Tukholmassa, Ruotsissa.

Osateos Oy

Osateos Oy on Vantaalla toimiva, vuonna 1945 perustettu teollisuuden alihankintaan keskittynyt koneistamo. Ydinosaamistamme on keskiraskas CNC-koneistus, rautarakenteet sekä kokoonpanot.

Esko Finland Oy

Esko Finland Oy on Mäntsälän Sälinkäällä vuonna 1947 perustettu konepajayritys. Tuotantomme soveltuu korkealaatuiseen yksittäis- ja sarjatuotantoon. Yritysraken- teemme mahdollistaa erinomaisen asiakaskohtaisen joustavuuden.

SBA Interior Oy

Valmistamme 30 vuoden kokemuksella ohutlevytuotteita teollisuuden tarpeisiin. Tuotamme modernilla konekannalla monipuolista alihankintaa asiakkaille: laser- leikkeitä, hitsattuja ja koneistettuja sekä pintakäsiteltyjä kokoonpanoja.