Jäsenyritykset

Bodycote Lämpökäsittely Oy

Olemme erikoistuneet terästen ominaisuuksien (mm. kovuus, kulutuskesto; lujuus) parantamiseen lämpökäsittelyyn avulla. Palvelemme teitä yli 60 vuoden kokemuksella sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston ja osaavan henkilöstön avulla.

CM Tools Oy

CM Tools Oy tarjoaa kattavasti konepajapalveluita tarkkuutta ja asiantuntemusta vaativiin tehtäviin. Oma mekaniikkasuunnittelu yhdistettynä kokeneiden koneistajien ammattitaitoon tuo kilpailuetua sekä nopeutta kun sitä tarvitset.

Entop Oy

Entop on laadukas ja innovatiivinen insinööritoimisto. Toimimme asiakkaittemme kanssa edelläkävijöinä niin tuotannon tehostamisessa, tehdasprojektien onnistumisessa, tuotekehityksessä kuin ongelmienratkaisussa.

FSP Finnish Steel Painting Oy

Yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittely- ja korroosionestopalveluita tarjoava yritys. Lisäarvopalvelut, kuten logistiikka-, pakkaus-, osakokoonpano-, engineering- ja konsultointipalvelut, kuuluvat luonnollisena osana palvelutarjontaan. Yrityksellä on noin 30 toimipaikkaa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa.

Harald Pihl Ab

Euroopan johtava erikoismetalliseosten varastoija ja toimittaja. Materiaaleina titaani, kuuma- ja virumislujat sekä korroosionkestävät metallit. Varastossa yli 2.000 nimikettä levynä, tankona, putkena, lankana ja nauhana.

Hellmanin Konepaja Oy

Toimimme vientiteollisuuden alihankintaketjuissa vaativien keskiraskaiden osakokonaisuuksien toimittajana. Koneistamme lastuavin menetelmin tarkalleen asiakkaiden vaatimusten mukaisia lyhytsarjoja ja yksittäiskappaleita.

Hentec Oy Ab

Hentec on raskaan teollisuuden toimittaja. Tehostamme asiakkaidemme tuottavuutta optimoimalla komponenttimme teknisesti. Suurin lisäarvo syntyy yhdistämällä oma, asiakkaan ja valikoitujen verkostoyritysten ydinosaaminen.

HTT 5 High Tech Tubing Oy

Kehitämme ja tarjoamme palveluitamme energia-, offshore-, kone- ja metallitoimialan sekä puolustusteollisuuden vaativille asiakkaille. Erikoisosaamistamme ovat vaativat offshore- ja subsea-rakenteet, tuotantolauttojen, runko- ja teräsrakenteiden sekä lohkojen asennus ja hitsaus.

Kasvava toimialamme on laivojen runkorakenteet, varustelu, koeponnistukset sekä käyttöönotot.

Näiden lisäksi toimitamme korkeaa hygieniaa vaativia kone- ja laiteasennuksia sekä putkistoja mm. elintarveteollisuuden tarpeisiin.

Nykyaikaisella kalustolla toteutamme vaativimmatkin painelaite-, hitsaus- ja asennustyöt.

Toteutamme luotettavasti ja joustavasti niin teollisuuden kone- ja laiteasennukset kuin levy-, hitsaus- ja asennustyöt sekä huolto- ja kunnossapitotyöt, kuten myös kaivosteollisuuden laitteiden kokoonpanon.

Janavalo Oy

Kanta-Hämeessä toimiva, vuonna 1973 perustettu Janavalo Oy, on ohutlevymeka- niikan erityisosaaja, jonka palveluita ovat osatoimitukset, kokonaistoimitukset sekä omana tuotteena valmistettavat TURENKO -säilytysratkaisut.

Laserle Oy

Vuodesta 1992 Laserle on ollut nopea ja luotettava kumppani metallialan alihankkijana. Eräkoot voivat vaihdella protoeristä tuotantosarjoihin. Laatu, toimitusvarmuus ja joustavuus ovat Laserlen toimitusten kulmakiviä.

Meconet Oy

Valmistamme kierrejousia sekä muovattuja levyosia. Tuotteemme ovat tarkkoja ja laadukkaita komponentteja sekä kokoonpantuja kokonaisuuksia. Tehtaamme sijaitsevat Vantaalla, Äänekoskella ja Pihtiputaalla, Tallinnassa Virossa sekä Tukholmassa, Ruotsissa.

Metsi Oy

Metsi Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen koneiden ja laitteiden valmistuspalvelun asiakkailleen. Olemme saattaneet useita kansainvälisiä yrityksiä menestykseen kehittämällä heidän tuotteensa teknisesti laadukkaiksi ja toimiviksi valmistusprojektiemme yhteydessä.

METSI DEFENCE palvelee puolustusteollisuutta monipuolisilla valmistus ja tuotekehityspalveluillaan. Konepajamme laaja osaaminen yhdistettynä mekaaniseen suunnitteluun sekä sähkö- ja logiikkaosaamiseen antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme räätälöityjä järjestelmäkokonaisuuksia erikoistarpeisiin.

Osateos Oy

Osateos Oy on Vantaalla toimiva, vuonna 1945 perustettu teollisuuden alihankintaan keskittynyt koneistamo. Ydinosaamistamme on keskiraskas CNC-koneistus, rautarakenteet sekä kokoonpanot.

Sarjalaite Oy

Sarjalaite Oy on Mäntsälän Sälinkäällä vuonna 1947 perustettu konepajayritys. Tuotantomme soveltuu korkealaatuiseen yksittäis- ja sarjatuotantoon. Yritysraken- teemme mahdollistaa erinomaisen asiakaskohtaisen joustavuuden.

SBA Interior Oy

Valmistamme 30 vuoden kokemuksella ohutlevytuotteita teollisuuden tarpeisiin. Tuotamme modernilla konekannalla monipuolista alihankintaa asiakkaille: laser- leikkeitä, hitsattuja ja koneistettuja sekä pintakäsiteltyjä kokoonpanoja.